Vért Vadászati Kft.

Vért Vadászati Kft.

A Vért Vadászati Kft. 17.000 hektár területen végez vadgazdálkodási és vadászati tevékenységet. A Gerecse lábánál és az Etyeki dombságon elhelyezkedő területeken a hazai nagyvadfajok vadászhatók. A Bélmegyeren található vadászterület vonzerejét a fácánvadászatok adják, valamint őz és dám vadászatára, vaddisznóhajtásra van lehetőség.

A vendégek szabad területen és vadaskertben egyéni és társas vadászatokon vehetnek részt. A vadászterületeken elérhető szálláslehetőségek a legmagasabb igényeket is kielégítik. Kiváló minőségű vadállomány és felkészült szakemberek garantálják az eredményes vadászatot és a felejthetetlen élményt.

Arculat

Arculat

A Vért Vadászati Kft. arculatának fő elemeit a vadászatra jellemző motívumok alkotják. A vadászember különleges viszonyban áll a természettel: tiszteli és szereti az élővilágot, élvezi a vadászat során őt körülvevő természet hangját, a növényekből áradó illatokat, az ég színét, a levegő frissességét. A vadászat a mindennapoktól távoli kikapcsolódásról, nyugalomról, a kellemes időtöltésről szól.

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A Vért Vadászati Kft. weboldalának célja a vadászterületek és az azokon vadászható fajok, valamint azon különleges szálláshelyek bemutatása, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek egy komplex, igazi vadászélményt nyújtó csomagot kapjanak vadászataik során.

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

A Vért Vadászati Kft. 2018-ban először képviseltette magát a FEHOVA Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon. Ügynökségünk standtervezéssel és kivitelezéssel, valamint nyomtatott szóróanyagok és prospektusok biztosításával járult hozzá a kiállításon való megjelenés sikeréhez. A stand egy 90 négyzetméteres, kétszintes vadászház volt, a Bélmegyeri Kárász Vadászkastély stílusában és bútoraival berendezve.

Vért Vadászati Kft.