Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány

Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány

A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány küldetése, hogy olyan életkezdési lehetőséget adjon a Váli-völgyben élő fiataloknak, amellyel megalapozhatják jövőjüket, otthont teremthetnek családjuknak egy olyan békés, nyugodt és egészséges környezetben, ahol jó élni, ahol jó felnőni.

Arculat

Arculat

Az arculati elemek grafikai megjelenítése során célunk volt, hogy szemléltessük az alapítvány működési területét, a hegyes-völgyes vidék hangulatát, az ott élők és a támogatottak érzelmi kötődését a Vál-völgyéhez.

Online kommunikáció

Online kommunikáció

Az alapítvány weboldala egy olyan informatív felület, amin keresztül a több száz támogatott könnyedén juthat információhoz a pályázati feltételekről. A támogatottak körének életkora, felhasználói szokásaik miatt az online kommunikáció jelentős részét a közösségi médiában zajló terjesztés teszi ki, fizetett és organikus elérések útján.

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Az alapítvány 2017-es létrehozása óta számos sajtónyilvános eseményt tudhat maga mögött, ahol ünnepélyes keretek között eddig közel száz általános iskolai tanuló kapott százezer forintos ösztöndíjat, valamint hetven millió forint vissza nem térítendő támogatást azon fiatal párok, akik közös otthonuk megteremtését, felújítását tervezik.

Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány