R-KORD Kft.

R-KORD Kft.

Az R-KORD Kft. fő tevékenysége a vasútépítéssel összefüggő biztosító- és távközlő berendezések, valamint vasúti felsővezeték építése, karbantartása, tervezése és engedélyeztetése. Az 1997-ben alakult néhány főt foglalkoztató kisvállalkozás ma már közel száz főt foglalkoztató középvállalattá fejlődött, modern eszközparkkal, felszerelt műhelyekkel és tapasztalt szakemberekkel.

Arculat

Arculat

A vállalati arculat kialakításának, az egységes megjelenés összehangolásának igénye a fejlődés és növekedés velejárójaként jelentkezett. Az R-KORD Kft. tevékenysége a B2B és B2G szektorban zajlik, kommunikációja elsősorban a cég bemutatását, referencia munkáinak, minőségbiztosítási rendszereinek ismertetését foglalja magába. A vállalati arculat kialakítása annak a cégfilozófiának a grafikai, formai leképezése, amelynek fő szempontja a transzparencia biztosítása, amely a szegmens vállalkozásai számára alapvető követelmény, és egyben a megbízhatóság kulcsa is.

Weboldal

Weboldal

Az R-KORD Kft. weboldala a látogatók számára átfogó képet ad a vállalkozás tevékenységi területeiről, magas szintű minőségbiztosítási irányelveiről, a megszerzett tanúsítványairól, melyek igazolásai a vállalatirányításban és a kivitelezésben végzett magas színvonalú és környezettudatos munkavégzésnek.

R-KORD Kft.