Aranykorona Mezőgazdasági Zrt.

Aranykorona Mezőgazdasági Zrt.

Az Aranykorona Mezőgazdasági Zrt. fő tevékenysége a tojótyúk tartás és az étkezési tojástermelése, csomagolása és szállítása. Az Európai Uniós előírásoknak megfelelően, korszerű környezetvédelmi, állatjóléti és állategészségügyi feltételek mellett tartott termelői állományt saját előállítású GMO mentes takarmánnyal látják el. A magas szintű higiénia elérésének és fenntartásának garanciája a HACCP és IFS rendszerek mellett…

Arculat

Arculat

Közel két évtizedes működése során az Aranykorona Zrt. számottevő piaci részesedésre tett szert, termékei a nagy multinacionális áruházláncok, élelmiszerdiszkontok és saját kiskereskedelmi boltok polcain egyaránt megtalálható. A növekedést, az átlátható és ellenőrzött termelési folyamatot, a magas minőségű, kiváló magyar terméket egy olyan frissített arculat, egyedi megjelenés hivatott képviselni, amely megkülönbözteti versenytársaitól, kiemeli környezetéből.

Webfejlesztés

Webfejlesztés

A cél egy letisztult, átlátható webfelület létrehozása volt, amely által a látogatók megismerhetik az Aranykorona Zrt.-t. A főoldalon megjelenített három fő tevékenység egyszerűen elérhető, a felhasználóbarát menüsor minden céginformációt tartalmaz.

Csomagolás

Csomagolás

A csomagolással szemben támasztott elvárásokat elsősorban a vevői igények alakítják, melyek más és más szempontok szerint alakulnak annak függvényében, hogy ipari felhasználók, multinacionális vállalatok vagy kiskereskedelmi egységek részére értékesítik a termékeket.

Aranykorona Mezőgazdasági Zrt.